неділя, 15 січня 2023 01:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Кулеба вимагає від G7 і ЄС "вбити" ракетну промисловість Росії

Кулеба вимагає від G7 і ЄС "вбити" ракетну промисловість Росії
Кулеба зажадав вдарити по ракетобудуванню РФ санкціями, щоб терористи більше не могли робити нові ракети. Фото: twitter.com/DmytroKuleba

Європейський Союз та "Велика сімка" (G7) повинні негайно "вбити" російську ракетобудівну індустрію РФ, а також індустрію, яка виготовляє БПЛА.

Введення масштабних санкцій проти цих галузей стане кращим шляхом досягнення цієї мети, написав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в Twitter.

"Кожен шквал ракет ще більше виснажує російські запаси. Однак вони все ще здатні виробляти нові. Ми можемо і повинні вбити їхню ракетну і безпілотну індустрію масованим санкційним ударом" - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Укренерго розповіли про стан української енергосистеми після терактів Росії 14 січня

Кулеба додав, що рекомендує ЄС і G7 негайно ввести проти російського ракетобудування санкції, які запропоновані Україною.

Російські терористи 14 січня в черговий раз атакували Україну ракетами. У Повітряних силах ЗСУ уточнили, що всього ворог запустив 38 ракет різних типів. З них 25 були знищені.

Прицільним ракетним ударом терористів був знищений багатоповерховий будинок в Дніпрі, загинуло не менше 12 осіб, доля 26 все ще невідома.

Постійний представник України в ООН Сергій Кислиця відреагував на масований ракетний обстріл України, зажадавши від ООН не бути байдужими та порівняв російського постпреда з м'ясником.

Зараз ви читаєте новину «Кулеба вимагає від G7 і ЄС "вбити" ракетну промисловість Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі