четвер, 05 квітня 2007 17:00

Криза влади призвела до падіння рейтингу України

Рейтингове агентство Standard & Poor"s переглянуло прогноз по рейтингах України з "стабільного" на "негативний" у зв"язку з погіршенням політичної обстановки і пов"язаними з цим ризиками економічної політики, мовиться в повідомленні агентства.

"Перегляд прогнозу викликаний посиленням розбіжностей між прем"єр-міністром Віктором Януковичем і президентом Віктором Ющенком, що почалися ще з часів так званої "помаранчевої революції" в 2004 році", - відзначив кредитний аналітик S&P Моріц Крамер, слова якого наводяться в прес-релізі.

"Конфлікт досяг кульмінації на цьому тижні, коли президент зажадав проведення нових парламентських виборів до кінця травня. Проте питання про правомочність рішення Ющенка з приводу розпуску парламенту, що діє, дискутується, і Верховна Рада відхилила вимогу президента про розпуск парламенту, а кабінет міністрів відмовився виділити фінансування на проведення вибору", - мовиться в повідомленні, передає РІА "Новини".
Зараз ви читаєте новину «Криза влади призвела до падіння рейтингу України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі