четвер, 20 березня 2014 08:37

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

Кримські окупанти відпустили викрадених активістів і командувача ВМС Гайдука

Кримські окупанти відпустили викрадених активістів і командувача ВМС Гайдука
Сергій Гайдук. Фото: my-life.ua

Українські заручники - громадські активісти та військові, зокрема командувач ВМС України Сергій Гайдук, у Криму звільнені.

Про це повідомив народний депутат Андрій Сенченко, пише ТСН

За словами нардепа, звільнення відбулося сьогодні вранці в районі селища Чонгар, де облаштовані блокпости. Серед звільнених є командувач ВМС України Сергій Гайдук, активісти Щекун Андрій, Ковальський Анатолій, Давиденко Михайло, Тривіденко Максим, Супрун Сергій, Шевченко Юрій та Гриценко Олексій.

При цьому повідомляється також, що доля ще двох захоплених окупантами - Грузинова і Пілунського - уточнюється, але вони повинні бути звільнені, за попередньою інформацією, протягом дня.

У свою чергу народний депутат Анатолій Гриценко також повідомив про звільнення сина.

"Щойно отримав дзвінок від сина: на Чонгарі, все гаразд, заручників звільнили! Вам всім спасибі за підтримку!", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, вчора в Міноборони України повідомили про зникнення командувача ВМС України Сергія Гайдука. За словами тимчасово виконуючого обов'язки начальника Управління преси та інформації Міноборони Богдана Сеника, до викрадення могли бути причетні співробітники ФСБ.

Зараз ви читаєте новину «Кримські окупанти відпустили викрадених активістів і командувача ВМС Гайдука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі