середа, 21 травня 2014 12:23

Крим стане для Росії важким чемоданом без ручки — депутат

Крим стане для Росії важким чемоданом без ручки — депутат
Фото: obozrevatel.com

Крим незабаром стане тягарем для Росії. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів депутат севастопольської міськради Василь Зеленчук.

"Вважаю, що позиція перечекати правильна. Думаю, російська економіка обвалиться. Введені міжнародною спільнотою санкції підірвуть інвестиційну складову Росії. Тому дуже скоро Крим для Росії стане тяжким чемоданом без ручки, який важко нести і кинути не можна", - сказав депутат.

Він також розповів про проблеми, з якими зіткнулися кримчани: "У людей немає води для поливу, тому що вода не надходить з материкової України, оскільки кримська влада не платить за її надходження. Тому люди залишаться без овочів. Також перестали працювати банки. Через це батьки не можуть перевести дітям кошти. У Криму не працює пошта. Щоб сплатити комунальні послуги, потрібно годинами давитися чергах. У приміщеннях немає кондиціонерів та стільців. Не вистачає медикаментів, ліки значно подорожчали. У Криму стало менше продуктів харчування. Вони подорожчали на 40-50%. Оскільки зараз більшість продтоварів завозять з Росії з переходом на іншу грошову одиницю", - розповів Зеленчук.

Він також зазначив, що у кримчан різні настрої щодо ситуації на півострові. Зокрема, половина людей вважає що влада їх "здала" і в них вкрали батьківщину. Інша половина жителів Криму перебуває в ейфорії, оскільки вважають, що нарешті отримали свою батьківщину.

Зараз ви читаєте новину «Крим стане для Росії важким чемоданом без ручки — депутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі