пʼятниця, 28 березня 2008 13:48

Кріль: "Тимошенко намагається виправдати свою співпрацю з Медведчуком"

Голова партії "Єдиний центр" Ігор Кріль запевняє, що Блок Юлії Тимошенко давно співпрацює з СДПУ(о).

Про це він сказав коментуючи висловлення прем"єра в ефірі каналу "1+1" про стосунки з Віктором Медведчуком.

Хоча Крілю поставили не зовсім точне питання, де було перекручено слова Тимошенко, і Медведчук був названий "жертвою кучмізму", лідер партії "Єдиний центр" таки підтвердив співпрацю цих двох сил.

"Це початок публічного процесу. Юлія Володимирівна починає потихеньку знаходити аргументи, для того, щоб виправдати свою співпрацю з Віктором Медведчуком", - сказав він.

За словами Кріля, регіональні організації БЮТ вже давно співпрацюють з СДПУ(о) і "в багатьох регіонах всі регіональні організації СДПУ(о), члени цих організацій вже фактично є членами партії "Батьківщина" і БЮТ".

"Тому говорити, що цього процесу немає було б неправдою і я дуже вітаю ці слова Юлії Володимирівни. Це перший крок до виправдання її стосунків Медведчуком", - заявив він.

Відповідаючи на запитання у четвер про можливість співпраці з екс-головою адміністрації президента Кучми Віктором Медведчуком, прем`єр сказала: "Якщо Віктор Медведчук поїде і підпише геніальну угоду по газу, то я, незважаючи на те, що ми з ним не просто ворогами розійшлися, це не просто опоненти... Я не хочу продовжувати цей логічний ряд... Але якщо він зробить висококласну газову угоду – я йому скажу спасибі, оскільки це треба Україні", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кріль: "Тимошенко намагається виправдати свою співпрацю з Медведчуком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі