четвер, 04 грудня 2008 14:15

Кріль просить Тимошенко і Януковича "не тягнути кота за хвіст"

Лідер партії "Єдиний центр" Ігор Кріль закликає Блок Юлії Тимошенко і Партію регіонів у разі створення коаліції негайно представити загальний план дій і вибрати голову Верховної Ради.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Через надмірні апетити Юлії Тимошенко і Віктора Януковича коаліційний процес між їх двома фракціями може затягнутися надовго. Проте українська економіка не може чекати, поки лідери БЮТ і ПР домовляться про розподіл посад", – зазначив Кріль.

Він вважає, що якщо БЮТ і Партія регіонів все ж таки вирішили створювати коаліцію, то їм не потрібно "тягнути кота за хвіст". За його словами, вони повинні якнайскоріше представити загальний план дій і вибрати голову Верховної Ради.

"Один тиждень ми вже втратили, чекаючи, поки ці фракції домовляться. А з кожним днем реагувати на негативні явища в українській економіці буде все важче", – зазначив Кріль.

Він нагадав, що Верховній Раді на ухвалення бюджету на 2009 рік залишилось менше місяця, а уряд його навіть не подав на розгляд парламенту. "Нагадаю: якщо бюджет не буде прийнятий своєчасно – це зв"язує руки всім в боротьбі з кризою. Замість цього зараз прем"єр-міністр займається не бюджетом, а політичними торгами", – зазначив Кріль.
Зараз ви читаєте новину «Кріль просить Тимошенко і Януковича "не тягнути кота за хвіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі