пʼятниця, 01 листопада 2013 23:21

Кравчук закликав прислухатися до місії Кокса-Квасневського у вирішенні питання Тимошенко

Кравчук закликав прислухатися до місії Кокса-Квасневського у вирішенні питання Тимошенко
Леонід Кравчук. Фото: tsn.ua

Перший президент України Леонід Кравчук заявив, що Верховній Раді необхідно якнайшвидше ухвалити законопроект народного депутата Анжеліки Лабунської про лікування засуджених за кордоном.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Інтер, коментуючи перспективи підписання Угоди про асоціацію України та Європейського Союзу, а також можливості вирішення питання звільнення Юлії Тимошенко.

"Деякі особи кажуть, що підписати Угоду можна і без вирішення питання Тимошенко. Якщо це так, нехай поділяться джерелами, щоб і ми повірили в це", - зазначив Кравчук.

Він нагадав, що місія Європарламенту Кокса-Квасневського рекомендувала ухвалити законопроект нардепа Лабунської.

"Кокс і Квасневський говорять, що треба цей законопроект (Лабунської - ред.). А це третя сторона — до їхньої думки потрібно прислухатися", - підкреслив екс-президент.

Водночас, він додав, що не знає, чи варто вносити поправки у цей документ.

"Але вирішувати потрібно терміново. Якщо ми хочемо підписати Угоду про асоціацію, ми повинні вирішити це питання максимально швидко", - підсумував Кравчук.

Нагадаємо, у законопроекті Лабунської закладено норму, згідно з якою, засуджений, що виїжджає на лікування за кордон, звільняється від відбування терміну покарання, який залишився.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук закликав прислухатися до місії Кокса-Квасневського у вирішенні питання Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі