середа, 17 грудня 2008 11:01

Кравчук каже, що Ющенко порушує Конституцію

Колишній Президент Леонід Кравчук вважає, що головування Президента Віктора Ющенко в партії "Народний Союз "Наша Україна" порушує Конституцію.

Про це він сказав в інтерв"ю газеті "День".

"Я відкриваю 103-ю статтю Конституції, де чорним по білому написано: Президент не може займати керівні посади в громадських організаціях", - сказав Кравчук.

На його думку, заяви заступника глави Секретаріату Президента Марини Ставнійчук про те, що Ющенко не порушив у такій ситуації Конституцію й законодавство, є спробою трактувати Конституцію, як вигідно Президентові.

"Виходить Марина Ставнійчук і говорить: ні, думайте так, як говорю я, тому що я так хочу, а щоб я так хотіла, хоче не хто-небудь, а сам Віктор Андрійович Ющенко... читайте в Конституції не те, що там написано, а те, що говоримо ми", - зазначив він.

Він також розкритикував настійні вимоги Ющенка щодо обрання депутата Верховної Ради, члена фракції Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Івана Плюща головою парламенту.

Секретаріат вважає, що головування Ющенка в НСНУ не порушує Конституцію й законодавство.

29 листопада НСНУ обрала своїм лідером Ющенка замість В"ячеслава Кириленка, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук каже, що Ющенко порушує Конституцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі