пʼятниця, 01 вересня 2023 14:41

Спецтема: Війна Росії проти України

Крах режиму – Путін боїться затяжної війни

Крах режиму – Путін боїться затяжної війни
Росія не досягла жодної з цілей цієї війни і в Кремлі це прекрасно розуміють. Фото: eastnews.ua

Російський диктатор Володимир Путін та весь режим РФ бояться затяжної війни.

Про це 1 вересня заявив педставник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua. У відповідь на запитання, скільки ще зможе воювати Путін і де для нього "точка неповернення", він сказав:

"Мені здається, що для Путіна точка неповернення і так звані червоні лінії вже давно в минулому. І це розуміють багато представників його режиму, так званих бізнес-еліт. Стратегічний глухий кут. Стратегічний програш".

Росія не досягла жодної з цілей цієї війни і в Кремлі це прекрасно розуміють, наголосив Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГУР сказали, коли Росія знову нападе на Україну в разі поразки

"Попри те, що кремлівська пропаганда заявляє, що Росія може і готова воювати роками, на внутрішню аудиторію такого посилу немає. Тобто говорять постійно, що все відбувається за планом, що є зарплати, пенсії, а війна – десь там, далеко. Ось це два різних ключових повідомлення. Меседжі на внутрішню аудиторію і на зовнішню. І це означає, що насправді Путін та його режим бояться довгої війни. Інакше риторика всередині РФ була б зовсім іншою", – зазначив він.

Москва неоднократно готувала операції з організації вбивства президента України Володимира Зеленського. Але українські спецслужби працюють ефективно.

На президента Росії Володимира Путіна був скоєний замах після початку ним повномасштабної війни проти України. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Зараз ви читаєте новину «Крах режиму – Путін боїться затяжної війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі