середа, 03 вересня 2014 19:17

КПУ та Партія регіонів до парламенту не проходять - опитування

КПУ та Партія регіонів до парламенту не проходять - опитування
Фото: ntv.ru

Якби парламентські вибори відбулися наприкінці серпня, то до Верховної Ради пройшло б шість партій. Комуністична партія України та Партія регіонів до парламенту не пройшли б.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

За результатами опитування участь у голосуванні взяли б 58% виборців, і подані голоси розподілилися б таким чином: 37,1% проголосували б за Блок Петра Порошенка (Луценко, Кличко, Богомолець), 13,1% – за Радикальну партію Олега Ляшка, 9,7% – за партію "Громадянська позиція" (Гриценко), 7,8% – за партію "Сильна Україна" (Тігіпко), 6,4% – за партію "Патріоти України" (Яценюк, Турчинов), 6,1% – за Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" (Тимошенко).

Менше 5% набирають: Комуністична партія України (Симоненко) – 4,6%; Всеукраїнське об'єднання "Свобода" (Тягнибок) – 4,4%; Партія регіонів (Єфремов) – 3,8%; партія "Самопоміч" (Садовий) – 2,9%; партія "Правий сектор" (Ярош) – 1,8%; усі інші партії – 2,3%.

Опитування проводилось з 23 серпня по 2 вересня 2014 року. Було опитано 2040 респонденти, що мешкають у 110 населених пунктах усіх областей України (за винятком АР Крим і Луганської області).

Зараз ви читаєте новину «КПУ та Партія регіонів до парламенту не проходять - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі