пʼятниця, 14 грудня 2007 12:56

КПУ проголосує за Богатирьову на посаду віце-спікера

Депутат Верховної Ради від фракції Комуністичної партії Петро Цибенко стверджує, що КПУ підтримає кандидатуру Раїси Богатирьової у разі її висунення на пост першого віце-спікера.

Проте, за словами Цибенко, фракція КПУ поки що не приймала рішення про зняття кандидатури її представника, депутата Верховної Ради Адама Мартинюка, на посаду першого віце-спікера.

Фракції меншості, говорить парламентарій, повинні діяти узгоджено і висунути прийнятну для коаліції кандидатуру на цю посаду, оскільки в іншому разі вона просто не буде обрана.

Фракція Партії регіонів у Верховній Раді готова висунути на посаду першого заступника голови парламенту свою кандидатуру.

Нагадаємо, що згідно з останніми даними Партія регіонів і КПУ оголосили про те, що висуватимуть на посаду першого заступника голови Верховної Ради України кандидатуру комуніста Адама Мартинюка.

Хоча, раніше Ярослав Сухий з Партії регіонів повідомив, що партія готова висунути на посаду першого заступника голови парламенту кандидатуру Раїси Богатирьової.

 

За матеріалами: Украинские новости, Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «КПУ проголосує за Богатирьову на посаду віце-спікера ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі