пʼятниця, 09 листопада 2007 17:25

КПУ: Литвин не контролює своїх депутатів

"Литвин нам не союзник. І як конкурента ми його теж не розглядаємо", - заявив представник Компартії України Олександр Голуб, коментуючи рішення Народної партії України про можливе формування могутнього і впливового лівоцентристського блоку, який відображав би інтереси і потреби більшості українських громадян.

"Говорити про якусь самостійну позицію Литвина не доводиться вже тому, що сім членів його фракції контролюють "помаранчевиє", ще сім членів контролює Партія регіонів і лише шість депутатів з фракції якоюсь мірою може контролювати сам Литвин. От чому його заяви такі далекі від реальності, як Україна від цивілізованих країн Європи", - підкреслив Голуб.

Він відзначив, що говорити про об"єднання можна тільки в тому випадку, якщо у політичних сил співпадають програмні заяви. "А тут ми навіть не знаємо, про що говорити: як такий єдиної партії у Литвина немає, програми у цієї партії теж немає. Раз так, те об"єднання під великим питанням", - сказав політик.

"Зважаючи на той факт, що більшість партій і блоків, що пройшли до парламенту, не здатні вирішити суспільні проблеми простих виборців, на лівій ідеї починають спекулювати всі. Це дійсно так. Але з початком роботи Верховної ради, з початком голосувань ми відразу побачимо, хто є лівим за переконанням, а хто займається лівим популізмом. Я думаю, що Литвин, який не має ні партії, ні програми і який навіть не розпоряджається повною мірою своєю фракцією, навряд чи зможе стати центром якого-небудь об"єднання.", - резюмував Голуб, повідомляють podrobnosti.ua.

Зараз ви читаєте новину «КПУ: Литвин не контролює своїх депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі