вівторок, 02 серпня 2016 15:37

Корпорація друга Порошенка пропонує закупити для армії "китайський ширпотреб" - Балога

Корпорація друга Порошенка пропонує закупити для армії "китайський ширпотреб" - Балога
Фото: profi-forex.org

Позафракційний народний депутат Віктор Балога вбачає посадовий злочин у рекомендаціях закупити для Збройних сил китайські автомобілі.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Військова комісія пропонує Міністерству оборони закупити для Збройних сил китайські автомобілі Great Wall і корейські Hyundai. Що цікаво – дистриб'ютором техніки виступає концерн "Богдан". І це наштовхує на певні висновки. Дивує і те, чому Міністерству оборони не рекомендують вітчизняні КрАЗи", - зазначив Балога.

Він підкреслив, що навіть Народно-визвольна армія Китаю не використовує вітчизняні автомобілі Great Wall.

"Чому Збройні сили мають пересуватися на китайському ширпотребі, а чиновники Нафтогазу - на броньованих Mercedes? Тому, навіть, не знаю, як це назвати – некомпетентність, корупція, лобізм чи посадовий злочин", - написав Балога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Порошенка подала до суду через знесення магазину Roshen у Києві

Як повідомляли, раніше посаду президента корпорації "Богдан" обіймав Олег Гладковський. Після призначення заступником секретаря РНБО він нібито вийшов з усіх органів управління корпорації.

Гладковський входить до найближчого оточення Петра Порошенка. Глава держави раніше заявляв, що продав йому свою частку в "Богдані" ще 2009-го.

Зараз ви читаєте новину «Корпорація друга Порошенка пропонує закупити для армії "китайський ширпотреб" - Балога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі