середа, 01 квітня 2020 13:06

"Коронавірус розповзається столицею" - Кличко просить уряд запровадити жорсткіші обмеження

"Коронавірус розповзається столицею" - Кличко просить уряд запровадити жорсткіші обмеження
У столиці 132 особи мають підтверджений діагноз COVID-19

Мер Києва Віталій Кличко закликав Кабінет міністрів запровадити жорсткіші обмеження на пересування громадян на час пандемії коронавірусу. Щоб люди перестали гуляти в парках і на дитмайданчиках.

"Хочу звернутися до уряду: ухваліть, будь ласка, кроки, що дадуть владі на місцях змогу контролювати заходи обмежень. Ухваліть жорсткі обмеження відвідування парків, скверів, дитячих майданчиків, роботу деяких підприємств.

Прошу (жителів. – Gazeta.ua): досить шастать без нагальної потреби, і будьте здорові", - сказав Кличко на брифінгу у вівторок, пише "Українська правда".

У столиці 132 особи мають підтверджений діагноз захворювання на COVID-19. За минулу добу кількість хворих киян збільшилася на 25.

Із цих 25 нових хворих 12 чоловіків (від 23 до 71 року) та 12 жінок (від 21 до 80 років), і одна дівчинка, якій трохи більше року.

За словами Кличка, понад половину з нових інфікованих COVID-19 киян, останнім часом не виїжджали за межі України – вони заразилися в Україні, а це значить, що вірус розповзається й охоплює місто.

Він закликав киян, які ще не вірять у загрозу, "спуститися на землю" і припинити вештатися містом, ігноруючи обмеження, які запровадили, щоб їх же й урятувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко в захисному костюмі ходив до інфікованого коронавірусом нардепа

Станом на 10:00 1 квітня, в Україні 669 лабораторно підтверджених випадків Covid-19.

Із них 17 летальних, 10 пацієнтів одужали. За добу зафіксували 120 нових випадків, повідомив МОЗ.

Зараз ви читаєте новину «"Коронавірус розповзається столицею" - Кличко просить уряд запровадити жорсткіші обмеження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі