четвер, 25 серпня 2011 20:40

Королевська опублікувала "Маніфест нового покоління"

Королевська опублікувала "Маніфест нового покоління"

Народний депутат України, член фракції "БЮТ - Батьківщина" Наталія Королевська опублікувала на cвоїй Facebook-сторінці "Маніфест нового покоління" - "Україні - вперед".

У маніфесті зокрема йдеться: "20 років Незалежності - важлива дата. За ці роки виросло ціле покоління незалежних українців, майбутнє яких, по суті, і є майбутнім України. То невже ми можемо допустити, щоб та сама влада, яка вже нам представлялася в вигляді випадково збережених динозаврів, визначала майбутнє нових незалежних українців?! Ні! Цей театр історичного абсурду пора припиняти! ".

На думку Королевської, сьогодні потрібно підвести риску під першим двадцятиріччя нашої новітньої історії і безвідповідальної влади.

"З собою в майбутнє ми візьмемо нашу Незалежність і мільйони українців, багатопартійність і свободу слова, соціальну державу і ринкову економіку. Ми з радістю беремо в майбутнє наше національне надбання - оптимізм та патріотизм українців, нашу працьовитість, терпіння і мудрість. Але безвідповідальну владу, ілюзії і ностальгію ми залишимо у минулому. Ми усвідомлюємо, що добровільно ця влада не поступиться дорогу, вона буде триматися до кінця ", - йдеться в маніфесті.

Депутат ВР звернула увагу, що на її прапорах написано: "Свобода. Незалежність. Відповідальність".

"Ми гарантуємо громадянам Україні справедливі податки, тарифи і платежі, в обмін на які українці отримають якісні послуги в усіх сферах - адміністративної, житлово-комунальної, громадського транспорту і т.п. Ми беремо на себе відповідальність за майбутнє країни, а, значить, зобов'язуємося відповідати завданням нового двадцятиліття, і готові публічно відповідати за свої дії перед народом. Ми будемо радикально скорочувати роздутий державний апарат. Ми буде систематично, відповідно до зростання ВВП підвищувати соціальні виплати і зарплати ".

Зараз ви читаєте новину «Королевська опублікувала "Маніфест нового покоління"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі