вівторок, 25 червня 2013 21:11

Конституція України не забороняє Тимошенко брати участь у виборах президента - нардеп

Конституція України не забороняє Тимошенко брати участь у виборах президента - нардеп
Леонід Ємець. Фото: rbc.ua

Юлія Тимошенко є кандидатом у Президенти від "Батьківщини". Про це в інтерв'ю Цензор.НЕТ заявив народний депутат від "Батьківщини" Леонід Ємець.

"Ми не маємо права обмежувати українців у їх праві вибору, тому буде щирим і правильним, якщо в першому турі українці самі визначаться, кого з кандидатів від опозиції вважають гідним того, щоб представляти їх інтереси і бути Президентом України. Ми підписалися і зобов'язалися, що у другому турі всі наші політичні сили безсумнівно цього кандидата підтримають. На сьогодні партія "Батьківщина" сформувала свою позицію. Наш кандидат у президенти - Юлія Володимирівна Тимошенко *. закон, я маю на увазі вищий закон України - Конституцію України, не забороняє їй брати участь у виборах. там є чіткий перелік пунктів за якими людина не може приймати участь у виборах президента України. Судимість там відсутня ", - заявив народний депутат.

 

Зараз ви читаєте новину «Конституція України не забороняє Тимошенко брати участь у виборах президента - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі