понеділок, 19 червня 2017 11:18

Конфлікти між НАБУ і САП - іде гризня за грошові потоки - журналіст

Конфлікти між НАБУ і САП - іде гризня за грошові потоки - журналіст
Журналіст і блогер Володимир Бойко сказав, що створення нових державних структур, нових чиновницьких крісел не має ніякого відношення до боротьби з корупцією в країні

Створення нових державних структур та нових чиновницьких посад не має жодного стосунку до боротьби із корупцією в Україні.

Про це в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK заявив Володимир Бойко, журналіст і блогер. Коментуючи питання щодо конфліктів між правоохоронними платформами, а зокрема, Національним антикорупційним бюро України та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою, Володимир Бойко назвав їхні ймовірні причини. "Тому що іде гризня за грошові потоки", – вважає гість програми.

Володимир Бойко розповів, що іще 2014-го року, коли лише почалися розмови про створення антикорупційного бюро, оприлюднив власну позицію, якої дотримується і донині, що створення нових державних структур, нових чиновницьких крісел не має жодного стосунку до боротьби із корупцією в країні. Гість програми нагадав, що ще раніше заявляв про те, що НАБУ стане найкорумпованішим органом.

"Спочатку йшла спільна боротьба Ситника і Холодницького за місце під Сонцем. Вони розсували інших на цьому ринку корупційних послуг, їм треба було відхопити свій шматок, посісти свою "екологічну" нішу, посунути і забрати хлібні ласі шматки у прокуратури, Служби безпеки, податкової міліції", – заявив Володимир Бойко. Гість програми продовжив, що зараз НАБУ та САП "чубляться між собою" з такої причини: "Для Ситника питання, чому він, власне кажучи, повинен ділитися із Холодницьким? Хто він такий? Працює ж бо НАБУ. Але Холодницький вважає, що він – головний, бо прокуратура здійснює процесуальне керівництво. Тобто, це виключно гризня за грошові потоки".

Зараз ви читаєте новину «Конфлікти між НАБУ і САП - іде гризня за грошові потоки - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі