понеділок, 17 грудня 2007 08:36

Комуністка Самойлик ходить в Раду з фальшивим "Луї Віттоном" (ФОТО)

У пятницю комуністка Катерина Самойлик прийшла в парламент із сумкою з брендом "Луї Віттона". Проте ця сумка, як пише ТаблоID, до поважного французького бренду має таке ж відношення, як Ленін до великих українців.

Підробку видно неозброєним оком - грубі шви, штучна шкіра, нехарактерні для "Луї Віттону" масивні ручки у вигляді позолочених ланцюгів.

До того ж, у жодній колекції цього модного дому, які легко можна продивитися в Інтернеті, не знайшлося місця такій лакованій сумці у квадратики.

Та крім ідеологічної, Самойлик нажила собі ще й "піратську" проблему. Адже "Луї Віттон" - бренд, який найбільше страждає від підробників.

Коли в Україні ще не знали, що таке "Луї Віттон", кустарні сумочки почали продавати на барахолках Європи та Америки. Проте вже зараз улюблені аксесуари Тимошенко можна за невеликі гроші купити у будь-якому київському переході метро.

До речі, на офіційному сайті "Луї Віттон" є спеціальна сторінка, присвячена боротьбі з підробною продукцією. "Вироблення і купівля підроблених товарів "Луї Віттон" карається законом".


За матеріалами: ТаблоID.

Фото Дмитра Амідова

Зараз ви читаєте новину «Комуністка Самойлик ходить в Раду з фальшивим "Луї Віттоном" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі