середа, 17 грудня 2008 08:32

Комуністи теж лякають всеукраїнською акцією протесту

З 20 грудня Комуністична партія України розпочинає всеукраїнську акцію протесту громадян проти безробіття і бездіяльності влади.

Як повідомив перший секретар Львівського обласного комітету КПУ Олександр Калинюк, "всеукраїнська акція протесту проти зростання рівня безробіття, зубожіння народу і бездіяльності влади розпочнеться з 20 грудня в Криму, Донецьку, Запоріжжі і далі в обласних центрах Східної і Центральної України. Львівщина приєднається до всеукраїнського політичного страйку відразу після завершення Різдвяних свят".

За словами Калинюка, акція протесту на Львівщині відбуватиметься під гаслом "Геть Президента Ющенка і олігархів!" у формі масових демонстрацій, пікетувань, а також страйків на підприємствах, які скорочують робочі місця і заборгували працівникам зарплату.

Калинюк переконаний, що до масових акцій комуністів приєднається багато жителів, які не зважатимуть на політичну орієнтацію, оскільки "ми будемо вимагати зміни влади на чолі з Президентом Ющенком, яка повністю дискредитувала себе".

Вчора лідер фракції КПУ Петро Симоненко під час виступу у Верховній Раді закликав громадян взяти участь в акціях протесту, організованих Компартією, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи теж лякають всеукраїнською акцією протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі