вівторок, 04 жовтня 2011 17:52

Комуніст Симоненко поскаржився, що його не слухають 20 років

Комуніст Симоненко поскаржився, що його не слухають 20 років

Лідер парламентської фракції Компартії Петро Симоненко поскаржився на те, що його політсилу в Україні вже не слухають 20 років. Через це, на його переконання, у нашій країні виникають проблеми, зокрема, земельні.

Про це Симоненко заявив у коментарі Gazeta.ua.

За його словами, КПУ чітко визначила свою позицію - вона проти запровадження ринку землі.

"Ми маємо дуже серйозну програму на підтримку власників паїв, фермерського господарства і розвитку агропромислового комплексу України. Ми створили цю програму, щоб реально допомогти народу України побороти проблеми, які в тому числі пов'язані із проблемою продовольчої безпеки", - наголосив комуніст.

Він додав, що всі застереження КПУ, які представники цієї партії озвучують "відверто і принципово, на жаль, збуваються, коли їх не слухають".

"І коли нас не слухають 20 років, сьогодні Україна, яка входила у десятку найрозвиненіших держав світу, вже опустилась під сотню, якщо говорити про обсяги виробництва", - уточнив Симоненко.

Говорячи про намір Партії регіонів прийняти законопроект про ринок землі в Україні у першому читанні вже до кінця жовтня, лідер Компартії зазначив, що справа тут не в "регіоналах", а в інтересах капіталу.

"Капітал зосереджений не лише у Партії регіонів. Він є також у "бютівців", "Нашій Україні" та у Литвина. Капітал якраз і зацікавлений у продажу землі. Його не цікавлять національні інтереси - лише власна кишеня. Тому вони і збираються торгувати землею. Це останній ресурс, який залишився в України і ще може принести їм прибутки", - резюмував Симоненко.

Зараз ви читаєте новину «Комуніст Симоненко поскаржився, що його не слухають 20 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі