пʼятниця, 12 липня 2013 19:18

"Кому б не дісталася ця справа, я щиро співчуваю судді", - екс-мер Черкас про майбутній розгляд його справи

"Кому б не дісталася ця справа, я щиро співчуваю судді", - екс-мер Черкас про майбутній розгляд його справи

Колишній міський голова Черкас Сергій Одарич вважає, що черкаські суди не винесуть справедливого рішення у справі, яку порушили проти нього за зловживання службовим становищем та порушення законодавства "Про працю". Він вважає цю справу політичним замовленням та про це він сьогодні заявив на перс- конференції.

За даними прокуратури, унаслідок незаконних дій екс-мера та невиконання ним рішень судів, міському бюджету завдано збитків на загальну суму майже 900 тис. грн. Йому загрожує покарання у вигляді від 3 до 8 років позбавлення волі.

"Справу передано до суду. Обвинувачення не змогло знайти суддю, який у Черкасах буде розглядати цю справу, так як це б хотілося протилежній стороні. Тому сьогодні шукаються варіанти як перенести розгляд справи у яке-небудь село, маленький підконтрольний суд, знайти якогось суддю, щоб він заплющивши очі та проштампував відповідні документи. Цю справу мав розглядати Соснівський районний суд, але він її не отримав", - заявив Сергій Одарич.

Як розповів екс-мер його захист робить все для того, щоб перенести розгляд справи в іншу область.

"Черкаські судді не здатні бути об'єктивними при розгляді цієї справи. Не лише черкаські, а й суди всіх рівнів детально вивчали матеріали справи, ні в одному випадку не знайшли ознаки кримінального правопорушення. Кому б не дісталася ця справа, я щиро співчуваю судді, бо він потрапляє вже в заручники цієї ситуації. Сьогодні не можливо у межах Черкас та Черкаської області забезпечити об'єктивний розгляд цієї справи. Це не секрет що між мною і Тулубом існує конфлікт і він зацікавлений в тому, щоб рішення суду було не на мою користь", - каже екс-мер.

Інтереси Сергія Одарича у суді будуть представляти адвокати Микола Кудрявцев та Олег Цисар. Рішення про те, який суд розглядатиме справу стане відомо з наступного тижня.

 

Зараз ви читаєте новину «"Кому б не дісталася ця справа, я щиро співчуваю судді", - екс-мер Черкас про майбутній розгляд його справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі