вівторок, 20 квітня 2021 16:53

"Коля мав би вивчити маршрут із трьох літер" - мережі про "слугу народу" Тищенка

"Коля мав би вивчити маршрут із трьох літер" - мережі про "слугу народу" Тищенка
Миколи Тищенко балотувався у Верховну Раду від партії Зеленського по округу в Києві. Фото: Facebook.com/NikolayTishenko

Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко порушив карантин, влаштувавши вечірку на честь дня народження дружини Алли Барановської. Святкування відбувалось 18 вересня в готелі Fairmont Gold Lounge.

Серед гостей був голова Черкаської ОДА Олександр Скічко з дружиною Єлизаветою Юрушевою. Вона є гендиректоркою готелю Fairmont. О 22:00 навпроти готелю з Труханового острова лунав святковий салют, споглядати який гості вирушили на терасу готелю, повідомили журналісти програми "Схеми: корупція в деталях"

Вечірку "слуги народу" під час карантинних обмежень у столиці коментують користувачі Facebook.

Тетяна Ніколаєнко, журналістка

"Найпечальніше в історії про Миколу Феєрмонтовича Тищенка те, що в інших би реаліях Коля вивчав би маршрут з трьох літер. Він би слухав чемні поради щодо придбання губозакаточної машинки від власника готелю, основи носіння електронного браслета від правоохоронців, штудіював би Tinder у пошуках нової дружини, бо людям з совістю не норм гулянка в часи чуми, був зісланий не на Прикарпаття рятувати бюлетені Вірастюка, а кудись геть із партії. Але не тут. Бо головний успіх в цій країні - показати, як ти вмієш обійти встановлені правила".

Володимир Петров, медіапродюсер

"Володимире Олександровичу, у вас, як я чув, проблеми з собакою? Кажуть, що ваш бультер'єр Тищенко ("Я – бультер'єр президента", - коментував Тищенко те, що очолив закарпатський осередок партії "СН". - Gazeta.ua) настільки тупий, що ні з першого, ні з другого, ні з п'ятого разу не розуміє, що локдаун один для всіх.

У мене все життя собаки, пане президенте, тому як собаківник собаківникові рекомендую зняти з ноги тапок, у прямому сенсі з ноги тапок, і в прямому сенсі дати цим тапком по тупій собачій морді Миколи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 скандалів, які трапилися за два роки президентства Зеленського

Віталій Шабунін, голова Центру протидії корупції

"Знаєте, чому Коля Тищенко в носі мав наше обурення його гулянкою в карантин? Бо знає, що кум, Єрмак, відмаже його перед президентом. Зеленський вкотре послухає Єрмака, а не здоровий глузд, чи елементарні норми електоральної пристойності.

Відмазав же Єрмак свого Татарова, якому підозру в корупційному злочині вручили? Відмазав. Так і кума свого Тищенка перед Зеленським відмаже.

І знаєте, хто відповідальний за цю ситуацію? Ми - українці. Бо це ми толеруємо, що наше обурення в носі має навіть не Зеленський - а бикуючий Тищенко".

Сергій Руденко, публіцист

"Ви ж пам'ятаєте, друзі, як рік тому Тищенко і його ресторан мали всіх у носі. Весь бізнес тоді потерпав від карантину і тільки Колін "Велюр" працював, як годинник. Зеленський мусив навіть проводити бесіду зі своїм дружбаном і пояснювати Колі - у цій країні закон один для всіх.

Однак Тищенко цей урок не засвоїв. Під час чергового локдауну він закотив вечірку на честь дружини в готелі, яким керує дружина Олександра Скічка.

Колі начхати на Зеленського. Йому по цимбалах на громадську думку. Він усіх мав на увазі. Кум Андрія Єрмака відчуває справжнім господарем життя. Де закон - це він".

Торік у квітні журналісти Bihus.Info повідомляли, що, попри карантин, у Києві продовжував працювати ресторан "Велюр", який належить Миколі Тищенку.

Серед гостей ресторану: нардеп Антон Яценко, бізнес-партнер олігарха Ігоря Коломойського Павло Куфтирєв, нардеп від "Слуги народу" та колишній сценарист "Кварталу 95" Олександр Кабанов, менеджер ахметівського "Метінвесту" Віталій Кисіль.

Зараз ви читаєте новину «"Коля мав би вивчити маршрут із трьох літер" - мережі про "слугу народу" Тищенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі