понеділок, 14 травня 2012 14:18

"Коли опозиція каже про створення більшості - бреше" - політолог

"Коли опозиція каже про створення більшості - бреше" - політолог
Костянтин Матвієнко переконаний: опозиція хоче тільки зберегти свої мандати. Фото: www.day.kiev.ua

В об'єднаної опозиції немає стратегії.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Костянтин Матвієнко.

"А їхня тактика прямолінійна і простісінька — зберегти свої мандати. Вони ж прекрасно знають, що не створять парламентської більшості. Тому, коли кажуть про створення в парламенті більшості — брешуть", - зауважив він.

На думку політолога, такою недолугістю опозиція підіграє владі.

"Пам'ятаєте, як свого часу Ющенко підігравав Кучмі? Аж поки Кучма не зазнав зовнішнього тиску і не злетів, а на його місце поставили Ющенка. Так само ця опозиція підіграватиме владі до тих пір, поки зовнішній тиск не приведе їх до влади. Зараз вони займають ту нішу, яка б допомогла їм опинитися при владі в наступному політичному устрої України", - додав Матвієнко.

За словами експерта, хоч опозиція і представила свою програму на Форумі об'єднаної опозиції, але вони не знають як її впроваджувати в життя.

"Ці люди не знають країну і реального суспільного життя. Вони користуються уявними образами, чим особлива країна. Та й громадяни від них цього не вимагають. Коли виникла ситуація з Андріївським узвозом, то люди самі піднялися, а політики потім примазалися. Коли виникла проблема з гемодіалізом у Черкасах, то політики про це не знали. Зате вони знають, що у нас є чотири політв'язні", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «"Коли опозиція каже про створення більшості - бреше" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі