понеділок, 05 листопада 2007 13:07

Колесніков сумнівається, що Тимошенко стане прем"єром

Один з лідерів Партії регіонів Борис Колесніков підтримує слова іншого регіонала Юрія Мірошниченка щодо необхідності підписання документу типу Універсалу національної єдності.

"Нам потрібен документ, який носив би об"єднувальний характер", - сказав він в інтерв"ю газеті "День".

"Він повинен носити певну історичну цінність, він має бути стратегією, якій ми повинні беззаперечно слідувати, а не порожнім набором тез. Якщо цей документ буде мати таку корисну складову, тоді його, безперечно, потрібно підписувати", - пояснив регіонал.

На думку Колеснікова, у документі має бути прописана "ідея, яка об"єднує суспільство і приводить суспільство до успіху".

"А що приводить суспільство до успіху? По-перше, верховенство права. По-друге, економічне зростання. На сьогодні для нас найважливішим є економічне зростання, а воно неможливе без верховенства права", - додав він.

На запитання, який із 12 так званих пакетних законів "НУ-НС" і БЮТ готова підтримувати Партія регіонів, Колесніков відповів: "Це питання ще обговорюватиметься, в тому числі, безперечно, і з нашими колегами з інших фракцій".

Щодо закону про імперативний мандат, то член Партії регіонів вважає таку норму недемократичною: "Ми не голосуватимемо за цей закон, і я гадаю, що він не пройде голосування".

На питання, чи буде прийнято державний бюджет на 2008 рік вчасно, Колесніков сказав: "Знаєте, в Україні, щоб давати такі оцінки, потрібно бути астрологом".

Щодо того, чи стане лідер БЮТ Юлія Тимошенко прем"єр-міністром, представник Партії регіонів сказав, що не бачить "політичних самогубців, які поділять її передвиборні обіцянки".


Зараз ви читаєте новину «Колесніков сумнівається, що Тимошенко стане прем"єром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі