вівторок, 20 листопада 2007 19:07

Кого запросили на відкриття нової Верховної Ради

На урочисте відкриття першого засідання Верховної Ради 6-го скликання будуть запрошені колишні президенти та спікери минулих скликань.

Про відповідне рішення робочої групи з підготовки першого засідання Верховної Ради повідомила представниця Партії регіонів Ганна Герман.

Крім того, за її словами, на засідання будуть запрошені представники секретаріату президента, голова Верховного Суду, а також члени Конституційного Суду.

Герман також додала, що пропозиція Партії регіонів стосовно того, що депутати мають власноруч писати заяву про входження до певної фракції не знайшла підтримки у представників БЮТ і НУНС.

Вона пояснила, що це робилося для уникнення можливого фальшування таких заяв, "як це було минулого разу, коли дехто з депутатів відпочивав на Маямі, а в цей час хтось за них писав заяви".

"Однак ця пропозиція не отримала більшості голосів, і прийнято рішення, що такі заяви подаватимуться у довільній формі", - сказала Герман.

Загалом, за її словами, консенсус знайдено практично з усіх питань і таким чином робота групи наближається до завершення.

Однак Герман додала, що засідання групи відбудеться у четвер о 10.00.

Як відомо, перше засідання Верховної Ради 6-го скликання відбудеться 23 листопада. Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кого запросили на відкриття нової Верховної Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі