пʼятниця, 25 червня 2010 14:52

Коаліція ще не вирішила долю Медведька

Коаліція ще не вирішила долю Медведька

Коаліція не обговорювала питання звільнення генерального прокурора України Олександра Медведька. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат із Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"Партія регіонів також не обговорює це питання. Але ж і рішення з цього питання приймає не вона, а рада коаліції", - зазначив він.

Депутат нагадав, що внесення кандидатури на пост генерального прокурора – виключна компетенція президента України. "Він може погоджувати свою пропозицію, а може й не робити цього. Строк повноважень Медведька спливає за декілька місяців. Я думаю, він говорив з президентом, і вони прийшли до якогось висновку. Треба почекати, і президент оголосить своє рішення", - зауважив Колесніченко.

Нагадаємо, джерело в Партії регіонів повідомило, що існує велика ймовірність того, що Олександр Медведько з відпустки вже не повернеться на посаду генпрокурора:

"Після відпустки Медведька у це крісло вже не повернеться. Президент має намір внести у Верховну раду подання про звільнення Медведька і про призначення замість нього Віктора Пшонки. У коаліції готові підтримати кандидатуру Пшонки".

Зараз ви читаєте новину «Коаліція ще не вирішила долю Медведька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі