пʼятниця, 10 січня 2014 11:14

Кличко не полишає своїх амбіцій на президенство

Кличко не полишає своїх амбіцій на президенство
Віталій Кличко Фото: ipress.ua

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко не вважає передчасною свою заяву про намір балотуватися на пост глави Української держави в 2015 році.

"Розуміючи всю відповідальність і провівши консультації з громадськістю, партійними організаціями, з людьми, я прийняв для себе рішення балотуватися в президенти. Нам необхідно змінити ситуацію в країні", - сказав він в ефірі "5 каналу", відповідаючи на питання, чи не було його заява про намір балотуватися в президенти на виборах-2015 передчасною.

Говорячи про бачення в опозиції конфігурації майбутньої влади, Кличко зазначив, що "в лавах нашої партії та опозиції в цілому є багато людей, які відповідають багатьом критеріям - бажання жити в нормальній країні , бажання працювати , а також моральним критеріями".

"Я впевнений, що найближчим часом ми зможемо представити вже той уряд, який зміг би змінити і реформувати країну", - підкреслив він.

Відповідаючи на уточнююче питання, чи обговорюється розподіл майбутніх посад між лідерами опозиції, голова "УДАРу" заявив: "Це не завдання, хто які ролі гратиме, але ми зможемо представити ті позиції, тих людей, які відповідатимуть за окремі напрямки. У нас не так багато часу. Цю команду ми презентуємо навесні".

Разом з тим, Кличко зазначив , що головним завданням опозиції є зміна влади конституційним шляхом .

Як відомо, чергові президентські вибори в Україні повинні пройти в березні 2015

Зараз ви читаєте новину «Кличко не полишає своїх амбіцій на президенство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі