понеділок, 01 червня 2009 10:00

Ківалов і Портнов стали членами Вищої ради юстиції

Ківалов і Портнов стали членами Вищої ради юстиції

Народні депутати Сергій Ківалов (Партії регіонів), Андрій Портнов (БЮТ) і голова Центральної виборчої комісії Володимир Шаповал обрані членами Вищої ради юстиції за квотою З"їзду представників юридичних вузів. Про це повідомила ректор Академії адвокатури Тетяна Варфоломєєва.

"Відбувся з"їзд представників юридичних вузів, в якому взяли участь юристи зі всіх регіонів України, і який відповідно до закону обрав своїх представників у вищу раду юстиції", - сказала вона.

За словами Варфоломєєвої, серед учасників з"їзду ректори провідних юридичних вузів, декани юридичних факультетів, доктори наук, професори, "тобто ті, хто представляє наукову сферу юридичної діяльності".

Вища рада юстиції складається з 20 членів, з яких три обираються з"їздом представників юридичних вузів. Новообрані члени ВСЮ повинні в двомісячний термін з моменту обрання прийняти присягу у Верховній Раді, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Ківалов і Портнов стали членами Вищої ради юстиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі