середа, 01 грудня 2010 12:28

Ківалов говорить, що падіння вінка на Януковича - це випад опозиції проти "регіоналів"

Ківалов говорить, що падіння вінка на Януковича - це випад опозиції проти "регіоналів"

Регіонал Сергій Ківалов називає нісенітницею критичні заяви свого колеги Ігоря Плохого.

"Те, що всі озвучене - нісенітниця, саме по собі очевидно. Мало того - нікому відповідати. На політичній карті України немає такого самостійного політика, як Ігор Плохой. У нього ні політичних переконань, ні суспільно корисних думок немає. Є тільки його депутатський значок", - сказав він, повідомляє прес-служба Ківалова.

"Образно кажучи, цим самим значком у мене запустив інший молодий політик, який в Партії регіонів не перебував - але вже вважає себе великим майстром інтриги, здатним непомітно для керівництва та членів партії домогтися її розколу", - заявив він.

За словами парламентаря, Плохого використали у боротьбі проти "регіоналів".

"Хід Плохим" - це не випад проти Ківалова. Це - тільки один із серії випадів, які проти Партії регіонів, президента і його команди роблять їхні давні опоненти, використовуючи своїх "агентів впливу", - зазначив депутат.

"Останні ж ніяким підручним матеріалом не гидують. Двері, вінки, вірші і навіть значок, до якого прикріплений ледар-депутат - все йде в хід", - вважає Ківалов.

Депутат також непорозумінням членство Плохого у фракції Партії регіонів.

"Є таке слово - "ренегат", тобто відступник, людина, яка перейшла у табір противників. Він відступив від партійної лінії, почав підривну роботу всередині партії, а партія просто ще не встигла офіційно на це відреагувати", - зазначив Ківалов, додавши, що Одеська міська організація ПР вимагала виключення Плохого з партії

Ківалов також зазначив, що Плохой користується на малій Батьківщині негативною репутацією.

"Пишуть про контрабанду зброї, розкраданнях нафтопродуктів, шахрайське вилучення у держави митних платежів на сотні мільйонів гривень на Одеській митниці", - сказав він.

"До цих пір обговорюють замовне вбивство директора Кілійського виноробного заводу Анатолія Лозового, підпали цього підприємства, яке слідом за всім цим прибрали до рук структури і люди Плохого", - зазначив регіонал.

Раніше Плохой назвав Ківалова корупціонером.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Ківалов говорить, що падіння вінка на Януковича - це випад опозиції проти "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі