пʼятниця, 26 вересня 2008 13:49

Кириленко розповів як НУ-НС буде підписувати коаліційну угоду

"Наша Україна – Народна самооборона" ухвалюватиме рішення про входження до коаліції виключно на засіданні фракції, і тому жоден збір підписів деяких представників НУ-НС за створення нової коаліції не має юридичних наслідків.

Про це сьогодні в інтерв"ю журналістам заявив лідер фракції НУ-НС В"ячеслав Кириленко, коментуючи збір підписів у парламенті щодо створення нової коаліції у складі НУ-НС, БЮТ та Блоку Литвина. На даний час відомо, що зібрано 19 підписів депутатів від "Наша Україна – Народна самооборона".

За словами Кириленка, на сьогодні дехто з представників НУ-НС готовий підписати угоду про створення коаліції навіть за відсутності тексту цієї угоди. "Але, вибачте, це не моя позиція. Має бути текст, який відображає світоглядні позиції", - сказав він.

При цьому Кириленко запевнив, що ці підписи "не матимуть жодних політико-правових наслідків".

Крім того, він повідомив, що сьогодні відбулося засідання фракції НУ-НС, на якому жоден з депутатів не повідомив про цей збір підписів. "Якщо хтось хоче створити коаліцію, яка забезпечить прем"єрство нинішньому прем"єру ще на два-три місяці, то це не та відповідь, яка має бути надана політичними силами", - вважає він.

Крім того, за його словами, на засіданні фракції сьогодні ніхто не порушував питання про висловлення недовіри керівництву фракції.

Кириленко також повідомив, що сьогодні відбудеться засідання політради блоку НУ-НС, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко розповів як НУ-НС буде підписувати коаліційну угоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі