четвер, 02 жовтня 2008 14:45

Кириленко похвалився тим, що зупинив змову між БЮТ і ПР

Кириленко похвалився тим, що зупинив змову між БЮТ і ПР
Фракція НУ-НС зробить усе можливе, щоб була сформована нова коаліція на основі національних інтересів. Про це в інтерв"ю парламентським журналістам заявив лідер фракції НУ-НС В"ячеслав Кириленко.

"Хай на це ще піде дві тонни дискусій, але ми повинні на виході мати міцні норми, які покажуть, чим займатиметься ця коаліція через місяць, півроку і через рік, і кульбіти, які були раніше, коли прем"єр-міністр скасовувала рішення свого уряду, укази Президента і рішення правлячої коаліції за день до набуття чинності цих рішень, не повинні повторитися. На це піде час і емоції", - сказав нардеп.

За його словами, коаліційна угода повинна бути такою, за якої кожен українець спатиме спокійно і буде впевнений, що коаліція наступного дня не розвалиться. "У мене особисто поки такої впевненості немає, але у мене з"явилася надія", - додав Кириленко.

Лідер НУ-НС також підкреслив, що його політична сила внаслідок "своєї твердої позиції" зупинила "змову" між БЮТ і ПР. "Це означає, що ми можемо після завершення усіх голосувань, які у нас ще попереду, повернутися до серйозних консультацій зі створення нової парламентської коаліції", - підсумував він, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко похвалився тим, що зупинив змову між БЮТ і ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі