четвер, 18 жовтня 2007 10:29

Кінах їде до Вашингтона домовлятися про співпрацю

Офіційна делегація України на чолі з міністром економіки України Анатолієм Кінахом 18-23 жовтня перебуватиме з офіційним візитом у США.

Як повідомили у прес-службі Мінітсерства економіки, представники української делегації візьмуть участь у Щорічних зборах керуючих Міжнародного валютного фонду та Світового банку у Вашингтоні.

Під час візиту української делегації обговорюватимуться питання соціально-економічного розвитку України, поточний стан проектного портфелю та перспективи співробітництва України зі Світовим банком, про досягнення у співробітництві зі Світовим банком у 2007 році, а також Стратегію партнерства Світового банку з Україною.

Передбачаються зустрічі Кінаха з першим заступником Торговельного представника США Дж. Вероно, із заступником міністра торгівлі США К. Паділ"я, з виконавчим директором Світового банку Г.Вайфельсом, а також з віце-президентом Світового банку Ш.Катсу.

Також представники української делегації візьмуть участь у засіданні Міжнародного валютно-фінансового комітету та у засіданні Комітету розвитку, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кінах їде до Вашингтона домовлятися про співпрацю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі