пʼятниця, 26 вересня 2008 12:29

Кільчицька підтвердила, що пішла від Черновецького через Луценка

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька планує найближчим часом повернутися до роботи.

Про це вона повідомила в інтерв`ю газеті "Сегодня".

Відповідаючи на запитання, чи правда, що після народження дитини вона повернеться в КМДА і на яку посаду, Кільчицька сказала: "Звичайно ж, я повернуся на роботу в найближчий час, щойно дозволить здоров`я".

Вона також розповіла, що головною причиною несподіваного виходу на відпочинок у червні цього року була саме вагітність. Але водночас Кільчицька підтвердила заяви мера столиці Леоніда Черновецького щодо "погроз бандитів з МВС": "з приводу погроз МВС можу сказати таке: через якихось негідників я не збиралася ризикувати ні своїм здоров`ям, ні здоров`ям своїх дітей. Ще до початку виборів почався тиск і постійні перевірки з боку МВС усіх підрозділів, якими я займалася. За завданням міністра внутрішніх справ люди в погонах шукали компромат на мене і на результати моєї діяльності. Так і говорили: "Поки не накопаємо матеріалів для кримінальної справи, не підемо".

За її словами, коли почалися вибори, ця робота посилилася з метою "зняти" команду Черновецького з дистанції. Кільчицька зазначила, що в період виборної кампанії не могла піти й залишити команду, тому що займалася дуже важливими соціальними питаннями, але після перемоги відчула "повне моральне право піти".

"Я вирішила, що маю моральне право присвятити останні місяці вагітності собі, своєму здоров`ю і своїм дітям", - повідомила вона.

Заяву про складання повноважень депутата Київради Кільчицька написала, за її словами, також тому, що в депутатському корпусі кожен голос має дуже велике значення, а вона фізично не могла й не хотіла ризикувати своїм становищем.

"Тому я написала заяву про звільнення з мерії та складання депутатських повноважень. Безумовно, це рішення далося мені нелегко. Але, оскільки я фізично вже перебувала в декретній відпустці, то мер і його близьке оточення запропонували мені, щоб я не числилася звільненою, а була в декреті", - сказала Кільчицька  .

Кільчицька була призначена заступником голови КМДА 17 липня 2006 р.

18 червня 2008 року з`явилася інформація про те, що Кільчицька  звільнилася з посади заступника голови КМДА.

21 вересня вона народила сина, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька підтвердила, що пішла від Черновецького через Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі