середа, 09 квітня 2014 13:42

Керівництво МВС "кришує" лотерейний бізнес замість Захарченка - Москаль

Керівництво МВС "кришує" лотерейний бізнес замість Захарченка - Москаль

Народний депутат Геннадій Москаль звернувся до Генпрокуратури та СБУ із вимогою розібратися, хто із МВС замість екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка "кришує" лотерейний бізнес.

"У той час, коли Штати і ЄС вводять санкції щодо товарів і послуг з російським капіталом, "наші барани" намагаються урвати від російського бізнесу бодай щось. Розуміють, що прийшли ненадовго, і народ їх скоро змете нахр*н. Показовий приклад - бізнес, що раніше "кришувався" Захарченком, зараз "кришується" кимось з нового керівництва МВС", - зазначив нардеп на своїй сторінці в Facebook.

Москаль уточняє, що цей бізнес – лотерейний. Вказує на оператора лотерей, товариство "Патріот", власність якого приписують росіянам. 

"З огляду на події останнього часу та на введення санкцій США та Євросоюзу щодо російського бізнесу – активи даних компаній (Москаль називає ще й "МСЛ", яке має російські активи) мали потрапити в список санкцій. Відомо що лотерея "Патріот" раніше "кришувалася" колишнім міністром МВС В.Захарченком. На сьогодні є всі підстави вважати, що компанія вже домовилася з новим керівництвом МВС України, оскільки їй повернули термінали й гроші, на які ще місяць тому було накладено арешт", - підкреслив нардеп.

Москаль стверджує, що на 80% бізнес "Патріота" незаконний.

"За наявною в мене інформацією, лотерея "Патріот" на ринку операторів лотерей працює за наступною схемою: 20% - "по білому" , 80% - "чорний нал". Дві третини автоматів у гральних залах узагалі не обліковано. Якщо при перевірці зняти з автоматів інформацію та порівняти з виручкою – результати не співпадуть", - переконує депутат.

Москаль попрохав ГПУ та СБУ "вжити необхідних заходів для повернення діяльності операторів лотерей у законодавче поле або припинити їхню діяльність". Нагадаємо, в інтернеті з'явилося відео, на якому народний депутат Геннадій Москаль називає слова своєї колеги Олени Бондаренко "х*рнею" і нарікає, що "ваша Партія регіонів уже затр*хала всіх". Сьогодні ж Москаль заявив, що Бондаренко отримувала 50 тисяч доларів "зарплати" від Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Керівництво МВС "кришує" лотерейний бізнес замість Захарченка - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі