середа, 06 серпня 2008 14:20

Кендзьор запросив політичних "атеїстів" на Соловки

Той, хто до цих пір не визнає факту терору і політичних репресій з боку радянської влади і комуністичного режиму, повинен хоч би раз відвідати Соловки і пройтися місцями, що стали "Голгофою для цвіту українського народу". Про це заявив народний депутат від НУНС Ярослав Кендзьор.

Як повідомляє Інтернет-представництво НУНС, Кендзьор відзначив, що щороку українська делегація бере участь в церемонії вшановування пам"яті жертв політичних репресій на Соловецких островах. "Починаючи з тридцятих років минулого сторіччя, сталінський режим цілеспрямовано винищував українську еліту - учених, письменників, діячів мистецтв. Багато хто з них розстріляний саме в тих місцях", - сказав політик.

Депутат також підкреслив, що кожен повинен знати історію свого народу і поважати її. "І той, хто до цих пір не визнає факту терору і політичних репресій з боку радянської влади і комуністичного режиму, повинен хоч би раз відвідати Соловки, пройтися місцями, які стали Голгофою для цвіту українського народу", - підсумував Кендзер.

Нагадаємо, українська делегація виїхала на Соловки, де візьме участь в заходах, приурочених до 70-ої річниці Великого терору 1937 - 1938 років, пише Ліга.


Зараз ви читаєте новину «Кендзьор запросив політичних "атеїстів" на Соловки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі