четвер, 25 грудня 2008 12:24

Кендзьор не дозволить Тарасюку перетворити "Рух" на ганчірку для Тимошенко

Народний депутат України від блоку НУ-НС, один з лідерів Народного Руху України Ярослав Кендзьор в інтерв"ю ІМК розповів про причину його конфлікту з лідером НРУ Борисом Тарасюком.

За його словами, Борис Тарасюк намагається "знищити Рух", зробити його філією БЮТ.

"Роль Тарасюка сьогодні цілком очевидна - він просто реалізує спецпроект з остаточного знищення Руху. Але тоді виникає питання: як врятувати НРУ? Є один тільки спосіб. Це дійти з нашою інформацією - моєю, Стойка, Ткача, наших організацій - дійти до рядових рухівців в тих областях, які прикупив Борис Іванович Тарасюк.

І тоді ці рухівці в Хмельницькій, Одеській, Рівненській, Волинській, Чернігівській та ін. областях вони просто повиганяють ту свою партійну номенклатуру, яка безпардонно продалася Тарасюку і Юлії Тимошенко", - сказав політик.

Він пояснив, чому Центральна рада Руху припинила членство голів Тернопільської і Львівської обласних організацій - народних депутатів України Івана Стойка і Ярослава Кендзьора: "За те, що я хочу, щоб Рух зберігся Рухом Чорноволівським, а не "ганчіркою", об яку витиратиме ноги Юлія Володимирівна Тимошенко", пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Кендзьор не дозволить Тарасюку перетворити "Рух" на ганчірку для Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі