понеділок, 29 вересня 2008 09:21

Катеринчук піде на вибори самостійно

У разі оголошення дострокових парламентських виборів Європейська партія України (ЄПУ) братиме в них участь самостійно, якщо не буде підвищений прохідний бар"єр.

Про це заявив лідер партії, народний депутат від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" (НУНС) Микола Катеринчук в ефірі "Ера FM".

"Також рада партії доручила все ж таки провести переговори зі всіма політичними силами окрім СПУ, КПУ, Партії регіонів, СДПУ(о) на предмет можливого блокування у випадку, якщо це буде корисним для ЄПУ", - відзначив політик.

"Тому сьогодні формальне рішення у нас є, ми готуємося самостійно, але разом з тим ми проводимо переговори", - додав він.

Нагадаємо, раніше Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що одночасні парламентські і президентські вибори стануть єдиним виходом з кризи влади в Україні, якщо "помаранчеву" коаліцію у Верховній Раді не вдасться відновити, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Катеринчук піде на вибори самостійно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі