пʼятниця, 21 жовтня 2011 20:32

Каськів "злив" 12 бюджетних мільйонів однопартійцю з "Пори"?

Каськів "злив" 12 бюджетних мільйонів однопартійцю з "Пори"?

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України за результатами тендерів 13 жовтня уклало дві угоди на послуги з розміщення інформації про інвестиційні можливості України у вітчизняних та зарубіжних ЗМІ.

Загальна вартість угод склала 247,9 млн грн, пише Comments.UA. Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

ТОВ "Космополіт менеджмент" отримало підряд на рекламу в іноземних ЗМІ вартістю 11,87 млн грн. Конкурсною документацією передбачено розміщення рекламних матеріалів у друкованих виданнях, а також 200 білбордів та відеороликів у Великобританії, ФРН і Австрії 25 вересня - 25 листопада, а також у медіа США, країн Близького Сходу і Далекого Сходу в листопаді.

Громадська організація "Розмай" отримає 12,92 млн грн за розміщення з жовтня по листопад в найбільших обласних центрах України не менше 300 білбордів, відеороликів в ефірі загальнонаціональних телеканалів, рекламних матеріалів у всеукраїнських друкованих виданнях та мережі інтернет.

Розміщення має на меті формування позитивного ставлення до України у світі, популяризацію бренду "Україна", зміцнення національної свідомості (це стосується внутрішнього тендера) шляхом інформування громадськості про заходи, що здійснюються державою України та її інститутами з розвитку економіки, соціального захисту населення тощо.

В обох тендерах брали участь тільки компанії, які розіграли між собою за перемогу в кожному конкурсі.

ТОВ "Космополіт менеджмент" заснована Андрієм Матюхановим, який у 2008 році балотувався до Київради за списком партії "Пора", яку очолював Владислав Каськів.

Директором ГО "Розмай" є кінорежисер Вадим Кастеллі, якого називають особистим перекладачем Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Каськів "злив" 12 бюджетних мільйонів однопартійцю з "Пори"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі