четвер, 04 квітня 2013 15:06

Спецтема: Луценко за ґратами

Касаційний суд по Луценку перенесли на завтра на 10.00

Касаційний суд по Луценку перенесли на завтра на 10.00
Луценко попросив провести завтрашнє засідання суду без його участі. Фото: scrolls.prp.km.ua

Касаційний суд у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка перенесений на 10:00 п'ятниці, 5 квітня.

Таке рішення оголосив головуючий суддя Валерій Швець у справі по стеженню за водієм колишнього першого заступника глави СБУ Володимира Сацюка, пише Українська правда.

Перед цим Луценко попросив суд в разі перенесення засідання на інший день не доставляти його до суду.

"Чесно кажучи я дуже погано почуваюся. Мене вже четвертий день возять по 6 годин, тому я прошу провести засідання без мене", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вищий спецсуд почав розгляд другої касації Луценка, яка вже нічого не вирішує

Луценко майже годину виступав перед колегією Вищого спецсуду. Він наголошував на нікчемності постанови, яку він підписав. Оскільки вона відсутня у переліку документів Апеляційного суду Києва, який виносив постанову про прослуховування Валентина Давиденка.

"Я розумію, що суд над лідером опозиції не може бути справедливим, але я прошу вас реабілітувати судову владу в Україні. І показати, що у нас є ще суд, крім Європейського суду з прав людини", - заявив він.

Нагадаємо, у четвер Вищий спецсуд відмовився змінити вирок Луценку у іншій справі про працевлаштування водія і святкування Дня міліції.

Зараз ви читаєте новину «Касаційний суд по Луценку перенесли на завтра на 10.00». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі