середа, 26 грудня 2018 11:25

Карплюк балотуватиметься на пост президента України - експерт

Карплюк балотуватиметься на пост президента України - експерт
Експерт Анатолій Горовий вважає, що екс-мер міста Ірпінь Володимир Карплюк (на фото) планує висунути свою кандидатуру на майбутніх виборах президента

Екс-мер міста Ірпінь Київської області Володимир Карплюк планує висунути свою кандидатуру на виборах президента України 31 березня 2019 року. Про це сьогодні заявив голова виконкому Міжнародного руху українських громад Анатолій Горовий.

"З високою ймовірністю можна припустити, що колишній очільник Ірпеня Володимир Карплюк піде на вибори президента України. Інформація про ймовірність балотування Карплюка на президентський пост активно обговорюється після вузької наради за участю відомих українських соціологів та політтехнологів, яка відбулася цими вихідними. У своїй передвиборчій кампанії Карплюк планує використовувати приклад успішного розвитку Ірпеня за останні три роки", - повідомив експерт.

"Таким чином команда колишнього міського голови планує розкрутити свою партію "Нові обличчя", яка прийшла до влади лише в Ірпені, Бучі, Боярці, Вишневому та ще декількох містах Київщини. Напередодні парламентських виборів Карплюку потрібна пізнаваність загальнодержавного рівня, для цього він і планує використати участь у президентських виборах. Втім, активну передвиборчу кампанію команда Володимира Карплюка вестиме лише на Київщині. Також Карплюк планує зіграти на підтримці одного з основних претендентів напередодні другого туру", - наголосив Анатолій Горовий.

Зараз ви читаєте новину «Карплюк балотуватиметься на пост президента України - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі