середа, 06 березня 2024 16:00

Кандидат від партії Шарія очолив військову кафедру у державному виші

Колишній кандидат у народні депутати від забороненої партії прокремлівського блогера Анатолія Шарія очолив кафедру військової журналістики Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Йдеться про Геннадія Ніколайчука, який балотувався до Верховної Ради за списком "Партії Шарія" під номером 20 у 2019 році. Про це повідомив "Детектор медіа".

Автор: detector.media
  Ніколайчука призначили керівником кафедри у листопаді минулого року
Ніколайчука призначили керівником кафедри у листопаді минулого року

Ніколайчука призначили керівником кафедри у листопаді минулого року.

Партія програла вибори, набравши 2,23% голосів і далі Ніколайчук працював начальником групи міжнародних зв'язків Центрального спортивного клубу Збройних сил України, повідомляють.

Автор: detector.media
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мураєв втік, а його колишній телеведучий "крутить" на ютубі роспропаганду - відео

"Детектор медіа" надіслав запит до ВІКНУ щодо призначення соратника Шарія начальником кафедри військової журналістики.

У пресслужбі Військового інституту коротко повідомили: "На даний момент ми розглядаємо цю ситуацію".

Також "Детектора медіа" повідомили, що через кілька тижнів після призначення на посаду начальника кафедри, 8 грудня 2023 року, Ніколайчук отримав звання полковника.

Ніколайчук є майстром спорту з боксу, віцепрезидентом Федерації боксу міста Києва, у 2017 році написав книгу "Золотарьов - тренер на рингу і в житті" про тренера братів Кличків. Також він є власником благодійного фонду "Країна спорту".

Раніше суспільний резонанс викликало призначення Дар'ї Гордійко, колишньої шефредакторки телеканалу ZIK, пов'язаного з Віктором Медведчуком, на посаду керівниці відділу комунікацій Центру громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я. Гордійко призначили на посаду 22 січня. Після цього п'ятеро працівників ЦГЗ заявили, що подали заяви на звільнення. 5 березня Гордійко написала у Facebook, що залишає посаду.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат від партії Шарія очолив військову кафедру у державному виші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі