субота, 03 листопада 2012 20:49

Кандидат від опозиції подав позов про скасування рішення ОВК по скандальному 132-му округу

Довірена особа кандидата в народні депутати по 132-му округу в Миколаївській області 39-річний Ігор Пилипчук подав адміністративний позов до Миколаївського окружного адміністративного суду з вимогою скасувати протокол ОВК про підсумки голосування в одномандатному виборчому окрузі № 132. Згідно з цим рішенням, переможцем на виборах було визнано кандидата в депутати від Партії регіонів Віталія Травянка.

Автор: Фото: Юрій Луканов
  Довірена особа кандидата в народній депутати Аркадія Корнацького Ігор Пилипчук здає позовну заяву до суду про підсумки голосування в одномандатному виборчому окрузі № 132
Довірена особа кандидата в народній депутати Аркадія Корнацького Ігор Пилипчук здає позовну заяву до суду про підсумки голосування в одномандатному виборчому окрузі № 132

Тим часом, опозиція наполягає на тому, що протокол сфальшовано, оскільки за підсумками підрахунку протоколів дільничних комісій переможцем став кандидат від об'єднаної опозиції Аркадій Корнацький. Ігор Пилипчук розказує, що в Первомайську зібралися підрозділи міліції з Одеси.

"Однак я щойно дізнався, що представниця окружної виборчої комісії Валентина Крощенко саме зараз намагається здати протоколи ОВК і ДВК до Центральної виборчої комісії, - каже Ігор Пилипчук. - Наш юрист довірена особа в кандидати в народні депутати Євген Ніколенко разом з камерою знімає процес передачі цих документів".

Телефон Валентини Крощенко не відповідав. Член ОВК Світлана Козак сказала по телефону, що протоколи справді здаються, але "це хто зна які протоколи. Більшість членів комісії, які б мали їх підписати, нічого про це не знають".

Народний депутат від Партії регіонів Сергій Майборода, який бере активну участь у кампанії висуванця від влади Віталія Травянка, сказав по телефону, що він не в курсі, чим займається окружна виборча комісія.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат від опозиції подав позов про скасування рішення ОВК по скандальному 132-му округу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

92

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі