понеділок, 26 липня 2010 18:06

Кабмін віддав мовне питання Колеснікову

Кабмін віддав мовне питання Колеснікову

Кабмін перерозподілив повноваження віце-прем'єра Володимира Семиноженка.

Зокрема, питаннями державної мовної політики буде займатися віце-прем'єр Борис Колесніков. Також він отримав міжконфесійні і міжнаціональні відносини; культуру, охорону національної культурної спадщини; забезпечення захисту суспільної моралі, рекламу, виставкову діяльність.

До повноважень віце-прем'єра Володимира Сівковича додали питання благодійництва та гуманітарної допомоги; обігу наркотичних засобів, психотропних речовин.

Регулюванням земельних відносин та їх реформуванням, розвитком лісового та водного господарства буде займатися віце-прем'єр Віктор Слаута.

Питання охорони здоров'я, соціальної політики та освіти віднесли до компетенції віце-прем'єра Віктора Тихонова.

Перший віце-прем'єр Андрій Клюєв займатиметься питаннями науково-технічної та інноваційної політики; інтелектуальної власності; нагляду за додержанням законодавства про працю.

До компетенції віце-прем'єра Сергія Тігіпка віднесли політику грошових доходів, зайнятості населення, трудової міграції.

Міністр Кабміну Анатолій Толстоухов буде займатися питаннями видавничої та архівної справи; прозорості та відкритості діяльності органів виконавчої влади, розвитку комунікації влади і суспільства, створення сприятливих умов для розвитку громадянського суспільства та ін, повідомляє прес-служба Кабміну.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін віддав мовне питання Колеснікову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі