вівторок, 16 травня 2006 10:34

Івченко підписав указ про своє звільнення

 

Олексій Івченко звільнився з посади голови "Нафтогазу" у зв"язку з переходом на іншу роботу. Відповідний указ він підписав зранку 16 травня. Про це повідомив його прес-секретар Сергій Лук"янчук.

За його словами, тепер функції голови "Нафтогазу" виконуватиме його перший заступник.

Раніше генеральний секретар Національного газового союзу України, радник президента з питань ПЕК Іван Дияк у коментарі виданню "Делу" сказав, що "до прийняття присяги у Верховній Раді Івченко продовжить виконувати обов"язки голови правління компанії". Можливість призначення кандидатури на посаду керівника НАК до формування нового уряду радник виключив.

Водночас "Дело" відзначає, що всі заступники Івченка на період його "звільнення" знаходилися або у відпустці, або на лікарняному. Зараз відразу кілька топ-менеджерів "Нафтогазу" знаходяться в Об"єднаних Арабських Еміратах.

НАК разом з компанією Al Jazirah Enterprise for Projects Development & Trading у 2004 році заснувала в ОАЕ спільне підприємство Naftogaz Middle East.

За даними джерела, незважаючи на те, що фінансовий план "Нафтогазу" на 2006 рік поки не прийнятий Кабміном, фінансування проектів в Еміратах йде повним ходом.


За матеріалами  Українська правда Кореспондент.net , та газети "Дело"
Зараз ви читаєте новину «Івченко підписав указ про своє звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі