неділя, 16 вересня 2012 14:45

Іран погрожує: від Ізраїлю нічого не залишиться

Іран погрожує: від Ізраїлю нічого не залишиться
Фото: promptnews.info

Командувач Вартових ісламської революції Ірану попередив, що від Ізраїлю "нічого не залишиться", у разі якщо він почне військові дії проти Тегерана, повідомляє "Бі-бі-сі".

Генерал Мохаммад Алі Джафарі сказав журналістам в Тегерані, що відповідь Ірану на будь-який напад "почнеться поблизу кордону з Ізраїлем". Іран має тісні зв'язки з бойовиками в Газі та Лівані, що межують з Ізраїлем.

Він також заявив, що в разі нападу Іран не буде вважати себе зв'язаним договором про нерозповсюдження ядерної зброї, згідно з умовами якого інспектори ООН відвідують іранські ядерні об'єкти, повідомляє агентство Associated Press.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не розумію чому це викликає такий резонанс" - українського карикатуриста нагородили в Ірані

Раніше в інтерв'ю американському телеканалу NBC ізраїльський прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху заявив, що політика санкцій проти Ірану неефективна, звинувативши Тегеран в "неймовірному фанатизмі".

Його слова прозвучали на тлі припущень, що Ізраїль може завдати випереджального удару, щоб перешкодити Ірану отримати ядерну зброю.

Раніше прем'єр-міністр Ізраїлю звернувся до міжнародного співтовариства з проханням визначити, де проходить та "червона лінія", після перетину якої слід зробити висновок про те, що дипломатичні методи врегулювання ситуації з іранською ядерною програмою провалилися.

Тегеран стверджує, що його ядерна програма є мирною.

Зараз ви читаєте новину «Іран погрожує: від Ізраїлю нічого не залишиться ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі