понеділок, 19 серпня 2019 13:47

Хто з нових нардепів служив в українській армії
5

Фото: @MinistryofDefence.UA

Міністр оборони Степан Полторак зустрівся із новообраними депутатами, які проходили службу та працювали у Збройних силах України. Про це повідомили у відомстві у понеділок.

"Які вже скоро розпочнуть свою роботу у новому парламенті", - йдеться у повідомленні.

На фото - нардеп від "Європейської солідарності", керівник АТО 2017-го, генерал Михайло Забродський, від "Слуги народу" - борець, який працював спортсменом-інструктором у ЗСУ, лейтенант Жан Беленюк, старший інспектор Міністерства оборони та Генерального штабу Мар'яна Безугла, заступник військового прокурора Дарницького гарнізону Максим Павлюк.

Також у Верховній Раді 9-го скликання працюватиме висуванець від "Голосу", військовослужбовець Служби безпеки України, "кіборг" Донецького аеропорту Роман Костенко.

 

Від "Європейської солідарності" - доброволець-медик, керівник "Госпітальєри Дніпра" Яна Зінкевич.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ показали, як будуть "зачищати" ворога: сильні фото і відео

У Верховній Раді 9-го скликання працюватимуть 424 нардепи. Їх українці обирали на позачергових виборах 21 липня. До парламенту пройшли "Слуга народу" -
254, "Опозиційна платформа - За життя" - 43, "Батьківщина" - 26, "Європейська солідарність" - 25, "Голос" - 20, інші партії - 10, самовисуванці - 46.

Зараз ви читаєте новину «Хто з нових нардепів служив в українській армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі