четвер, 12 квітня 2007 11:33

Хто увійшов до виборчого списку БЮТ

Список кандидатів у народні депутати на дострокові вибори парламенту від Блоку Юлії Тимошенко буде оновлено на 20%. Про це заявив член фракції БЮТ Олег Білорус, пише газета "Дело".

"Список БЮТ оновиться на 20% і в основному за рахунок наших союзників із ПРП і УСДП", - сказав депутат.

На думку Михайла Волинця, такі "спірні кандидатури, як депутати-бізнесмени Костянтин Жеваго або Таріел Васадзе (обидва депутата кілька разів порушували фракційну дисципліну, зокрема, при голосуванні за бюджет на 2007 рік), то вони також одержать місця в списку".

Ще один бізнесмен від БЮТ Євген Сігал заявив, що для нього не має значення номер, під яким він піде в списку БЮТ на виборах до Верховної Ради.

"Я знаю чітко, що те місце, що я буду мати в списку, буде прохідним, і це найголовніше", - відзначив Сігал.

За словами депутата Олега Ляшка, у списку БЮТ точно не знайдеться місця Олександру Ковтуненку (пройшов до парламенту V скликання за списком під N116), Володимиру Ткаченку (N90), Сергію Поліщуку (N117), Василю Хмельницькому (N60), Олегу Надоші (N103), Володимиру Зубику (N64), Михайлу Зубцю (N59) і Михайлу Гладію (N85).

Серед нових осіб в оновленому списку можна буде побачити Віктора Пинзеника, Володимира Бондаренка, Ігоря Гриніва, Володимира Філенка (від ПРП).

Також місце в списку БЮТ, імовірно, одержать колишні "рухівці", народні депутати з фракції "Наша Україна" Михайло Поживанов і Степан Давимука, додає видання.

Зараз ви читаєте новину «Хто увійшов до виборчого списку БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі