вівторок, 04 червня 2019 20:21

Холодницький розповів про зустріч із Зеленським

Холодницький розповів про зустріч із Зеленським
Зустріч відбулася 31 травня. Фото: president.gov.ua

Керівник САП Назар Холодницький і директор НАБУ Артем Ситник мали ознайомчу зустріч із президентом Володимиром Зеленським.

Про це Холодницький розповів в ефірі телеканалу "Прямий".

"Домовленостей як таких не було. Була перша ознайомча зустріч. Були слова про те, що є підтримка незалежності антикорупційних органів без поділу на НАБУ, САП та інші. Були слова підтримки в тому, що потрібен результат... Ніяких погроз і вказівок про те, кого треба садити, кого не треба...

Була пропозиція про те, що за три місяці ми маємо показати нові результати. Питання у тому, що людина розуміє під результатами. Для мене це вироки, реальні покарання. Для мене не є результатом проведення якогось обшуку", - сказав Холодницький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Весна прийде - саджати будемо": у Зеленського анонсували покарання

Наприкінці травня прес-служба президента Володимира Зеленського повідомила про зустріч з директором НАБУ Артемом Ситником і керівником САП Назаром Холодницьким. Глава держави дав антикорупціонерам 3 місяці для демонстрації спроможності органів.

Зараз ви читаєте новину «Холодницький розповів про зустріч із Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі