середа, 18 листопада 2015 17:14

"Хочете орден за Кривий Ріг? Отримаєте Майдан". Під ЦВК зібрались мітингувальники

"Хочете орден за Кривий Ріг? Отримаєте Майдан". Під ЦВК зібрались мітингувальники

Депутати місцевих рад від "Самопомочі", "Народного фронту" і "Батьківщини" під будівлею Центрвиборчкому мітингують з вимогою скасувати рішення Криворізької виборчої комісії, яка не розглянула чисельних скарг про фальсифікації й порушення. Також вимагають замінити висуванців від партій "Батьківщина", "БПП", "Радикальна партія" у Криворізьку виборчу комісію.

Скандують "Вілкули не пройдуть!". Тримають плакати "Хочете орден за Кривий Ріг? Отримаєте Майдан", "ЦВК, не став роги з Кривим Рогом".

"Близько чотирьох тисяч бюлетенів були підкинуті в одному із найдепресивніших районів Кривого Рогу. Там різко за лічені години виросла явка і різко виник заділ для Юрія Вілкула, якому наплювати на волю мешканців міста. Цей район і був вирішальним. Це очевидно всім, хто живе в місті. Це має бути очевидним і в ЦВК. Ніхто більше не дозволить принижувати це суспільство й фальсифікувати вибори. Ми їм влаштуємо 2004 рік. Якщо до нас не дослухаються в ЦВК, ми вимагатимемо від президента його заміни, на чолі з "підрахуєм" Охендовським. Якщо й президент до нас не дослухається, раджу йому переглянути історію Євромайдану й наслідки його для Януковича", - говорить нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв.

"Люди в Кривом Роге не хотят Вилкула, а он лезет. Так нельзя", - вигукує представниця "Самопомочі" з Кривого Рогу.

"Дніпропетровськ нам вдалося відстояти. Ми вимагаємо від ЦВК замінити виборчу комісію у Кривому Розі. Ми тут відстоюємо право громадянина на чесний вибір", - говорить у гучномовець нардеп від "Народного фронту" Леонід Ємець.

"Только "Народный фронт" подал в ЦВК список на замену двух членов криворожской ТВК. Но Охендовский блокирует замену", - каже нардеп Сергій Висоцький від "Народного фронту".

Слово бере Олександр Сенкевич, новообраний мер Миколаєва.

"Опозиційний блок" напхав нам своїх людей. Але це їм не дало сфальшувати вибори, бо люди згуртувалися. Розрив у 18 тисяч не можна було сфальшувати. Те, чого ми досягли, не вдалося у Кривому Розі. Люди, не дайте себе мати за бидло, бо надалі вас так і використовуватимуть", - каже в гучномовець Сенкевич.

Народні депутати пішли на прийом до Охендовського, але його на місці не виявилось. Про це після повернення до активістів в гучномовець оголосив Ігор Луценко, нардеп від "Батьківщини".

"Ще триває робочий день. Але не для всіх. Охендовського на прізвисько "Майкл" немає на місці. Жанни Усенко-Чорної, яка відповідає за регіон Дніпропетровщини, теж", - оголосив Ігор Луценко. Каже, що нардепи все одно домагатимуться чесних виборів у Кривому Розі.

Нагадаємо, увечері 17 листопада мешканці Кривого Рогу влаштували мітинг перед будівлею міськради за визнання переможцем місцевих виборів кандидата від "Самопомочі" Юрія Милобога.

Зараз ви читаєте новину «"Хочете орден за Кривий Ріг? Отримаєте Майдан". Під ЦВК зібрались мітингувальники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі