понеділок, 14 січня 2019 16:24

Громадсько-політичний рух "Важливий кожен" презентував свою програму

Громадсько-політичний рух "Важливий кожен" презентував свою програму
Громадсько-політичний рух "Важливий кожен" анонсував всеукраїнський тур в рамках презентації власної програми

Громадсько-політичний рух "Важливий кожен" у приміщенні інформаційної агенції "Укрінформ" представив програму дій організації. Далі документ, який містить експертні рекомендації щодо реформування країни у різних соціально-важливих напрямках, буде презентовано в усіх найбільших містах країни в рамках всеукраїнського туру. До написання "Важливий кожен: програма дій" долучилися провідні українські експерти.

"Ми розпочинаємо всеукраїнський тур і будемо презентувати нашу програму дій в усіх куточках України. Перша редакція нашої програми стала в нагоді можновладцям, вони дослухалися до наших напрацювань. Деякі речі були прийняті. Сподіваємося що наша доопрацьована програма буде в нагоді і кандидатам в президенти, і народним депутатам. Тим більше, що цього року ми обираємо нове скликання Верховної Ради. Ми і далі будемо відстоювати соціально орієнтовані реформи" - заявив під час презентації координатор Громадсько-політичного руху "Важливий кожен" Михайло Ромась.

Презентована у Києві редакція програми громадсько-політичного руху – вже друга. Перша зявилася у 2015-му році. Необхідність підготувати оновлений документ стала актуальною після того, як пропозиції щодо необхідних реформ з попереднього документу були частково чи повністю реалізовані законодавчою та виконавчою владою.

"Важливий кожен: програма дій" була підготовлена економістами Борисом Марковим і Ярославом Солтисом, експертами з місцевого самоврядування Констянтином Диканем і Віталієм Мельничуком, фахівцем з державного управління Віктором Лисицьким, правозахисником Іваном Макаром, представниками профспілок Володимиром Фундовним і Михайлом Ромасем.

До Громадсько-політичного руху "Важливий кожен" входять однойменні політична партія, громадська організація, благодійного фонд, Вільна профспілка освіти і науки України, громадська організація "Ветеранська взаємодопомога" та інші небайдужі партнерські об'єднання.

Зараз ви читаєте новину «Громадсько-політичний рух "Важливий кожен" презентував свою програму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі